GÖTEBORG

0kommentarer

På fredagen direkt efter att jobben var avslutade satte vi oss i bilen och styrde kosan mot Göteborg för att fira Halloween på Liseberg. Kom fram ganska sent så det blev till att slänga in väskorna på rummet och sammanstråla med de andra två familjerna för att äta mat på hotellets restaurang.

På lördagen intogs en stadig frukost sedan upp på rummen för att sätta på sig underställ och riktigt varma kläder eftersom vädret bestämt att det skulle spöregna och blåsa just den dagen vi valt att åka till Liseberg.

Vi spelade på godishjul, åkte karuseller i smattrande spöregn tills det sved i ansiktet, vi skrek av skräck i spökhusen, värmde oss och åt god mat i restauranger. Vi var ute i tio timmar i detta väder, inte en gång att något av barnen klagade på att de frös eller ville gå in eller åka hem. Det var först kl 21.30 som sonen yppade att han nu mådde lite illa och hade huvudvärk. Efter 9.5 timmes karusellåkande. Härdade barn.

Skulle bara testa att spela på Twisthjulet. Både jag och Henrik vann varsin storvinst. 4 kilo twist fick följa med hem.

Man somnade gott på lördagskvällen, när man väl fått upp värmen i kroppen.

På söndagen var det snöoväder, vi åt frukost och åkte till kusinerna i Uddevalla och blev bjudna på lunch. Trevligt och mysigt. Hemma i lägenheten var vi klockan åtta på kvällen. Trötta, slitna och lyckliga.

Kommentera

Publiceras ej