Nu hörs vi igen. Blir inte så ofta som man önskar. Men jag skulle behöva några fler timmar på dygnet, några fler dagar i veckan för att få tiden att räcka till.

Just nu ligger en förkylning och ruvar i kroppen som jag försöker mota bort. Har inte riktigt tid att bli förkyld.

Sedan sist jag skrev har kag hunnit fira två saker. Den 17 oktober kunde jag bocka av fem år som anställd hygienist och på samma klinik. Dock har jag avverkat en chef redan.

Jag jobbar på och jag tror att de flesta ser mig som på bilden och gillar mig som pesten. Men vad gör väl det. Jag älskar mitt jobb.

Sen har vi haft åttaårig bröllopsdag den 22 oktober. Tänk vad tiden går. Vilken kaosartad bröllopsdag, så olikt alla andras och rolig att minnas. Men trots detta hänger vi ihop.

Annars har vi snart hunnit klart i lägenheter. Det är en vända till återvinningen sedan ska lite småsaker säljas av och en siste sortering skall göras. Lite tavlor och skåp ska upp på väggarna sen så kan nog lägenheten ses som klar. Kanske lagom till jul.

Annars så njuter jag av en busstur på ca 30 minuter varje morgon och kväll som jag gjort till min egentid. Min musik i öronen, en bra deckare eller bara blunda och vila.

God morgon världen!

I helgen har vi ägnat all tid till att ta upp båten.

I år fick vi inte plats i varmgaraget där vi tidigare stått. Där skulle det renoveras. Det fick vi reda på i fredags. Men efter att ha letat med ljus och lykta fick vi plats i ett tält. Det svaret fick vi i lördags, lite lätt oroliga var vi. Ett STORT tack till denne tältägare!

Så på lördagen så fixades båtplatsen iordning och båten kördes till lyftkranen, vi bytte oljan, packade ur allt frostkänsligt och började blåsa ledningarna fria från vatten.

Sen var det bara hem och ta en varm dusch och krypa ner och ladda för söndagen och upptagningen.

Klockan 9.00 var vi på plats och lyftet började.

När båten väl låg i trygghet på vagnen var det bara att börja tvätta. HELA BÅTEN! Ett jobb som tog sin tid, som stundvis var svinkall, blåsig och blöt.

När båten glänste så var det dags att vinterkonservera motorn och båten. Glykol spolades igenom, genomföringar öppnades, ledningarna blåstes en gång till, filter och silar tömdes på vatten.

Sen var det dags att köra båten till tältet.

Till slut, halv fem på eftermiddagen var hon på plats. Nu såg hon allt ensam och liten ut i det stora, tomma tältet. Natti, natti!