Filippa matar Adam för att han spelar tv-spel och har inte tid att hålla i flaskan själv.I kväll när Filippa druckit upp vällingen gick jag in för att hämta vällingflaskan. På väg ut piper Filippa i sängen: -Kom ska du få en snorkråka......
Trevligt att vända sig om och se dottern i sängen med fingret i vädret och något kletigt ute på fingertoppen.


Filippa äter mormors brända bullar.
Filippa frågade Adam:
-Gillar du mig?
-Jag gillar bara söta flickor som är kär i mig! Men du e söt! E du kär i mig? Svarade Adam
-Ja det är jag, svarade Filippa.
-Ok, då gillar jag dig!

Söta tankegångar!


 Adam 3 år!
Har nu försökt mig på något så invecklat som att ändra web-designen på min blogg! Oj, oj, oj! Men jag blav ganska nöjd! Ska läsa på lite mer sedan! Förbered er på lite fler ändringar!
Idag i regnet, efter mörkrets intrång tog jag och Filippa på oss stövlar, regnkläder (mörka så klart) och mörka mössor. Allt för att inte synas så bra! Det är så att vi skulle ut och "låna" oss en fågeltall som jag fått syn på i väggrenen en bit ovanför oss. Filippa var lite orolig att ge sig ut i mörkret och ta något. Hon kände nog av min nervositet.

Hand i hand strosade vi längs vägen med en såg som enda tillhygge. Väl framme vid tallen så talade jag om att varje gång det kommer en bil måste vi gömma oss inne bland träden. -Mmmm, sa Filippa. Och vi måste vara väldigt tysta! -Mmmm, kom det igen till svar. Jag sågade snabbt av tallen....då kom det en bil, vi sprang in och gömde oss och stod alldeles stilla. -Finns det vargar här? pep det i en liten tjej som stod vid min sida. Nej då! Vi bara gömmer oss för att det är förbjudet att ta andras träd svarade jag! Det lugnade sessan.

Vi tog vår tall och började traska hemmåt över en stor äng i mörkret! Filippa hjälpte till att bära, stolt som en tupp. -Nu har vi gjort något coolt, va? Frågade Filippa. -Mmmm svarar jag! Precis när vi kommer fram ur mörkret ser vi en av grannarna från gatan, jag släpper tallen i riset och fortsätter gå. När vi väl möts så frågar han om vi är ute på promenad.

Filippa sättar armarna i sidan, stampar ner ena foten, skjuter ut hakan och säger..................-Vi har varit och tagit ett träd och de e föbjudä.......................

Var i hela friden är falluckan som jag så gärna vill falla igenom just då???? Undrar vad han tänkte, för något träd det hade vi inte med oss!!!!

Man skall aldrig ha med sig ärliga barn när man ska vara oärlig!


Mer färgteckning och större blir han våran , Hally!


Här har Filippa "dukat" upp alla skor mitt på golvet på mattan. Det roade henne i ca 30 minuter.
Är det redan här kvinnans skointresse visar sig!?

Idag åkte vi hela familjen på ica MAXI för att storhandla! Adam hittade en kvarglömd ballong från McDonalds som han tog med i bilen hem! Vi pratade om att de varit så snälla och att vi därför hade köpt dom varsin tidning! Då säger Adam:

- Men den här ballongen hittade jag!
- Men vad köpte du den för? frågade Henrik.
- Jag köpte den för...hmmm...inga pengar alls!
- Då har du snott den, sa Henrik på skoj.
- Nä det har jag inte alls! Den kostade så där som när man betalar utan pengar...............GLATIS! (Gratis)

Sött va!

Min lilla goding!