I torsdags var vi på simskola i Deje för Adam som vanligt. Innan oss är det vattengympa och många äldre damer fanns på plats. Adam har börjat få stora problem när bara jag kan vara med. För då måste det bytas om på damernas. Han har alltid fullt upp med att dölja det som finns både fram och bak. Men i torsdags kom han av sig helt.

Nu är det så att av naturen ser vi annorlunda ut allihop. Och vi åldras på olika sätt. Men ut ur duschen kom en mager äldre dam och hon var rynkig. Nu menar jag rynkig, riktigt rynkig! Över hela kroppen. Så jag förstår att Adam reagerade. Men han ställer sig raklång och utbrister: -Mamma, VAD har hon gjort med sitt skinn!?

Jag var snabb med att släpa barnen ut i duschen. Barn kan vara så pinsamma. Väl i duschen fick jag förklara att man får inte fråga så rakt ut. Fråga mamma försiktigt, viskandes, nästa gång! OK!

 Efter simskolan byter vi andra om och så badar vi tillsammans. Här är Adam och Filippa i badhuset.
Under kvällsbestyren som består av tandborstning och tvättning sa Adam något till mig som jag inte uppfattade så jag frågade tillbaka: -Vad sa du? Svaret jag fick var: -Bry dig inte om det du, det var ändå inget viktigt!

Öööhhh!?!?! Sen lämnade han badrummet och gick till sitt rum. Där stod jag med hakan vid bröstkorgen. Lillpojken våran! Det är säkert en fras han har fått höra!?


Vi pratade med Adam om att det, om 2 månader, är hans födelsedag. Vi sa att när man fyller år kan man önska sig dyrare saker än till jul, eftersom det bara är hans födelsedag då och bara honom vi köper till. Du kanske vill ha en ny, stor radiostyrd bil!?!? Det förslaget kom vi med!

Då säger Adam:

-När jag fyller 6 år önskar jag mig bara en massagestol från Clas Olsson!!!!!

VA! Hur normalt är detta! Han vill ha en massagedyna som man sätter på en stol som kostar 1495:- Vilken normal 6-åring önskar sig detta!?

Godingen våran.

Filippa sa idag: När jag blir stor ska jag bli en mamma, och då kan du bli ett barn istället för mig!

Så söta tankar! Tänk om livet vore så att man bytte plats och turades om! Jag skulle gärna ha "Flip" som mamma!