Eurovision 2016

0kommentarer

"Vinner Måns ska jag ta dig till Globen!"

Så började det. Förra året. Henrik kaxig och frikostig med orden. Lovade dyrt och heligt och det fick han äta upp. Och hålla. 

Efter att ha passat på biljettsläpp och suttit i biljettkö i nästan två timmar så fick han tag på fyra ståplatsbiljetter till Family Final. Genrepet mitt på dagen. 

Hotell bokades och själv drog Henrik till Barcelona med sin bror och far. Så det blev jag, svärmor och barnen som drog iväg. 

Vid Globen blev vi kroppsvisiterade och fick väskor genomsökta. Sen kom vi till biljettkontrollen. Då gällde inte våra biljetter. Vi blev hänvisade ut och fick gå till ett hjälpcenter. 

Nu blev vi oroliga att vi inte fått äkta biljetter. Men det var inga problem. Det hade blivit något fel och de skrev ut nya biljetter. Nu blev det ny kroppsvisitering och väskkoll. 

Sen var vi äntligen inne...
Insläppet började 11.00 och genrepet började inte förrän 13.00 så väntan blev lång. Då funkade golvet perfekt. 

Men till slut så kom han, Frans, till öronbedövande jubel och gallskrik. Sen så var det inte mycket mer som roade barnen. Det enda land som kommer få vår röst är Ryssland, eftersom vi inte får rösta på Frans. 

Sen bar det iväg till hotellet för middag och massa mys. Nu ligger vi utspridda i sviten och tittar igenom alla bidrag en gång till. Sen ska det röstas och sova järnet. Sen ser vi fram emot hotellfrukost innan vi drar hemåt igen imorgon förmiddag. 


Heja Frans och Ryssland. 

Kommentera

Publiceras ej