Lurö

0kommentarer

Torsdagsmorgonen blev det en välförtjänt sovmorgon, vaknade 10.20. Känns att man sov lite föregående natt. Efter frukost vände vi båda båtarna som innan stod förtöjda med fören mot bryggan. Med aktern mot blir det lättare att gå av och på. Därefter tog vi en promenad till restaurangen på Luröbryggan och åt lunch. 


Stånguddens fyr. 


Därefter körde vi geocaching. Det är att leta gömda "skatter" och registrera dom. Barnen gillade verkligen att leta. Totalt gick vi över en mil idag. Inte mycket gnäll trots lång sträcka. 


Väl hemma så åt vi kvällsmat och varvade ner. 

Fredagsmorgonen var ännu en sovmorgon. Mysfrukost tillsammans. Halvtaskigt väder, därför kröp vi tillbaka i sängarna och läste deckare och andra böcker. Till lunch grillade vi hamburgare. Sen blev det en promenad till linfärjan för att kolla utsikten och ta en sista geocach. Blåsigt men barnen drog färjan på fullaste allvar.  Barnen har fiskat på kvällningen och vi har grillat. Ikväll visade sig solen och värmde gött under kvällsmaten. Underbart med lite sol mellan alla skurar. 



Idag var det upp med raska fötter för att äta frukost innan Luröbåten skulle anlända med Conny och Anita. Äntligen kom de, fullpackade upp till öronen. Helt otroligt vad en båt "sväljer" saker. Finns otroligt mycket packutrymme. Idag så blev det namngivningsceremoni. Båten fick namnet YOLO, you only live once. Passande namn tyckte vi. Man lever bara en gång! Varför inte fånga dagen och uppleva båtlivet. Namnet skålades in i bubbel. På kvällen grillades det i kvällssolen. Alla kröp ner tidigt i säng för imorgon kastar vi loss mot nya äventyr. 



En sista solnedgång på Lurö. 


Kommentera

Publiceras ej