Helgen som varit

0kommentarer

Natt till fredag insjuknade sonen i feber. Tur det egentligen är min lediga dag. Men jag skulle jobba extra från 16.30. Då kom Henrik hem och tog över istället. 

Natten till lördag steg febern hastigt på sonen vilket, som alltid, resulterade i en spya. Dåligt med sömn. Jag jobbade hela lördagen från 8.00-21.30. Det kändes att natten varit nästintill sömnlös. Även Henrik var tvungen att jobba lördag. Tack till Conny och Anita som ställde upp och tog de små liven.

Kall, blöt handduk mot varm feberpanna. Den obligatoriska luskamningen som vi gjort varje dag i fyra veckor och veckovis i ungefär ett halvår. Blä!

Söndag morgon sov vi allihop oavbrutet till 9.30. Vi var alla trötta. Lite småpyssel, tvätt, sängklädsbyte, ett kalas, löppass vid Sisu, hämtning av svåger i stan. Ett lååångt samtal med min mormor som fyller år idag. 

På kvällen blev det ett glas rött och Tapas tillsammans med familjen, tända ljus och en röd himmel. 


En bra helg trots endast en dag ledigt och febertoppar. Nu kör vi en full vecka till sen blir det påsklov med barnen. En påskhelg med bästa svärföräldrarna därefter en tur till Dalarna och alla älskade, underbara. 

Kommentera

Publiceras ej