Fortsatt skadad

1kommentarer

Var till vårdcentralen igår med Filippa och de kunde inte finna något fel på knäet. De tog en snabbsänka som var något förhöjd och rekommenderade Ipren kombinerat med Alvedon för att se om de kan vara en inflammation i knäet.

Glad att de inte fann något, besviken för att inte få "hjälp". Men tänkte att det vänder nog. Sen kom kvällen och vi blandade medicinerna och Filippa somnade nöjd efter en timme. YES! tänkte jag! Och hon sov som en stock i tre timmar. Sen var helvetet igång igen. Hon gråter trots att hon slumrar, rör benen oroligt och vrider sig av smärta. Jag har sovit som en kratta! 

En timme efter att hon tagit smärtstillande så mår hon ok. Men den går ur lika fort som den verkar. Så ungefär två timmar blir hon smärtfri och kan sova någorlunda. Måtte det vända till natten för på måndag är semestern slut och allt ska återgå till det normala. Jobb och fritids skall fungera. Och det gör det inte om man inte får sova :-(

Imorse kunde man se en antydan till lite mer svullnad på det onda knäet. Bara att vänta och se!

1 kommentarer

Catarina

11 Aug 2012 23:01

Men herregud! Stackars Filippa! Jag tycker det är så hemskt när barn ska behöva ha ont och vad värre är att ingen vet vad det är. Det blir ju en oro det med.
Jag hoppas verkligen att det löser sig och att det inte är någonting allvarligt.
styrkekramar Catarina

Kommentera

Publiceras ej