Sista dagen i nkinga

0kommentarer

Idag har vi pluggat och gjort klart all statistik till C-uppsatsen. Kämpat på som bara den för att kunna slappa med gott samvete i Dar es Salaam. Sen har vi packat väskorna och gjort färdigt allt för avfärd. 

Innan helgen är slut så har den största delen av oss svenskar lämnat Nkinga för olika äventyr innan avresa till Sverige. Därför ordnade Lars-Göran och Ing-Britt en liten avskedsfest hemma hos sig ikväll. De bjöd på kaffe, te och semla. Supergott var det.



Känns lite vemodigt att veta att man lämnar detta och alla trevliga människor bakom sig. Vi har bott ihop med tre av tjejerna sedan vi kom hit. Känns lite konstigt att bara splittras även om man har ställt in siktet på att närma sig hemmet. 


Folket samlat inne hos Lars-Göran och Ing-britt!


Julia (sjukskötersskestudent) och Ellen (läkarstudent) fikar ute i trädgården.


En till del av gänget som njöt av semlan. Tack vare Lars-Görans bror som anlände för någon dag sedan, och hade med sig grädde, så fick vi frossa i semlor innan vi lämnar Nkinga bakom oss.

I år har jag ätit fler semlor i Afrika (2 st) än jag gjort i Sverige (1 st). Det hade jag inte räknat med då jag lämnade Sverige.

Nu lämnar den bittra, buttra bitchen buchen för beachen. Nästa inlägg är från Dar es Salaam. Ska sova nu, ska upp om 5,5 timmar!

Kvaheri (hejdå)

Kommentera

Publiceras ej