Matisko

0kommentarer

Vid kvällsmaten pratade Adam för fulla muggar. Han berättade om sjukdomen som en kille i hans klass lider av. Det är en väldigt dum sjukdom som heter barnmatisko och det är tur att man inte får den speciellt ofta. Det är en matiskorobot som sticker en sen kommer massa småmatiskos in i blodet och sticker en på insidan och det gör ont i kroppen.

Vilken sjukdom det är vet jag inte med jag skulle kunna gissa på barnreumatism. När vi gick tipspromenad förra helgen så gnällde Adam att han hade ont i foten, knäet och axeln. Han hade nog samma sjukdom som killen i klassen.

Adam skulle faktiskt kunna tänka sig att ha denna sjukdom för då får man åka rullstol ibland, ha speciella pennor och sitta på mjuka kuddar. Ikväll vid bordet så önskade Adam intensivt att han hade samma sjukdom som killen för då skulle ingen få slå mig. Undrar om detta grundar sig i att det är problem med en annan kille i klassen som hela tiden är dum mot de andra barnen och slår dom. Tyvärr har Adam råkat ut för denna kille allt för många gånger.



Kommentera

Publiceras ej