Hemma igen

0kommentarer

Åter hemma i Värmlandsskogarna efter en fantastisk helg i Malung. På fredag så träffades vi hos morfar och mormor direkt när vi anlände. Där fanns även morfars syster Lilian och henne make Erik tillsammans med en av deras döttrar, Cristina. Har aldrig träffat dom i vuxen ålder, tror att det var på en släktträff när jag var fyra år. Väldigt trevligt. Senare på kvällen dök även vår tremänning upp, Emelie. Henne har jag aldrig träffat. Hade en underbart rolig kväll tillsammans. Lättsamma och underbara människor. (Vi är ju släkt).

Träffade även farmor och Sven, mina systrar med familjer. En myshelg utan plugg och stress. Men nu är man tillbaka i "skiten" igen. Känner pressen så fort man kliver in genom dörren, för här ligger tiotalet artiklar fulla datarummet. Alla skall läsas och fås ner i arbetet. Fick även brev om aktuella stipendier att söka = merarbete! Men det kan inbringa någon slant i reskassan.

Praktik imorgon. På tisdag skall vi in och ha möte med professor Anders Hugoson. Då får vi nog ännu mer klarhet i resan.

Nu dök svärföräldrarna upp med nybakta bullar. För imorgon är det kanelbullens dag. Det finns då dagar till allt!

HÄRLIGT!

Kommentera

Publiceras ej