2-årsdagen

1kommentarer

Idag är det två år sedan vi gifte oss i Peking, Kina. Det var inte många som visste att vi skulle gifta oss. Bara dom allra närmaste. Men ingen visste hur vi skulle gifta oss och vad vi skulle ha på oss. Därför så var detta första bilden vi lade ut på nätet som gifta.


Med texten: Vi har gift oss i Peking!

Vi klädde ut oss och blev fotograferade som kejsare och kejsarinna. Skojigt!

Tänk att det redan gått två år sedan dess. Vi firar alltså pappersbröllop, vi har långt kvar till silver, guld och diamant.

Resan till Kina var något alldeles speciellt. Härlig kultur och fina miljöer, ja förutom mitt i städerna där det endast var skitcoolt. Sådana kontraster.


Tog en cykeltaxi som tog oss till denna smala gränd och där bad mannen om vår kamera. Var helt säker på att han skulle råna oss. Men det gick bra.


Den förbjudna staden.


En byggnad på ett berg vid Sommarpalatset.


Älsklingen was there! Bildbevis.


Jag vid muren.



Vi kom hem efter en underbar resa som gifta, makar, man och hustru. Det håller än idag och jag hoppas det fortsätter lång tid framöver!


Och till sist en av de seriösa bilderna. Vi fotograferades vid sommarpalatset.

En bröllopsfotograf kostade runt 10.000 att anlita så vi anlitade vår taxichafför för 300 kronor. Det resulterade i att vi inte har så speciellt fina, stiliga kort. Men väldigt roligt hade vi och ett minne för livet. Den chaffören hade nog knappt hållit i en kamera.

1 kommentarer

Terese

22 Oct 2010 15:18

Säger grattis här också!



Roligt att gifta sig i ett annat land, vilket underbart minne! Kina skulle jag också vilja besöka. Finns nog otroligt mycket att upptäcka där!



Ha det så gott och trevlig helg!

Kommentera

Publiceras ej