I torsdags kom Henrik hem från Danmark. Med till barnen hade han varsin klubba!!!Idag har jag varit och ridit med Filippa. Henrik och Adam var i stan. När vi kom hem låg katten och vilade...............
Några bilder från när vi var till Kolmården!!!

Filippa & Henrik

Adam & jag. Vi åker linbana från hotellet och till djurparken!

Barnen åkte karusell


......och elbilar!

Adam tog sig en tur på hinderbanan i skogen.......


.........under tiden som Filippa blev kär i Lille Skutt!
Men hennes kärlek tog snart en annan vändning då hon försökte sig på att pussa på denna varelse....
PUSS!
Idag åkte hela familjen in till stan för att ha lite trevligt. Skulle släppa av Henrik på Järnvägsgatan och vänta utanför medan han sprang in på en affär!

Stod på tomgångskörning ett tag och fick lite dåligt samvete gentemot naturen ,-P Så tändningen åkte av men jag lämnade fläkten på, och barnen körde lite med elhissarna och......................BLIP så slutade allt att fungera. Försökte starta men inget hände.......batteristopp mitt i stan.........Började känna lite lätt panik. Stod halvvägs i bussfilen, hmmm!

En polisbil åkte förbi och jag tänkte vinka till mig hjälp, men NEJ vill inte visa mig med polisen mitt i stan på blanka dan. Vilken tur att grannen på 14 skymtade till i stan. Fick hjälp till slut ungefär samtidigt som Henrik kommer ut från affären. Ni skulle sett hans min!!!!!!!!! 
Idag klockan 11 ska Filippa på ridning. Sedan åker vi hem och äter lunch för att sedan styra kosan till Malung. Hemma igen imorgon.