Filippa lekte hemma hos Meya igår. Hon kom hem sent på kvällen. Såg henne ute i mörkret och mötte henne i hallen. Detta var vad som mötte mig......


Grattis alla pappor i släkten! Hoppas ni får en go, mysig och trevlig dag!
Tre dagar fullproppade med föreläsningar och en massa företag som delar ut gratis saker bara för att marknadsföra sig själva. Det senaste...."fiskmunnen"!
Svårt att tro men helt ok att ha i munnen! Det är ett måste att vi ska pröva allt för att veta hur patienten kan komma att uppleva saker och ting.Idag var jag till doktorn och fick domen om utslagen i ansiktet. Atopi var det! Eksem, relaterade till allergi i vissa fall. Fått medicin och en massa salvor. Nu gäller det att försöka ta reda på vad som löser ut dessa utslag! Detektivarbete.....
Imorse när vi klev ut, på väg till dagis, hade det snöat. Det låg lite is/snökristaller på marken. Så pass att det var lite vitt. Adam jublade och sprang ut och tog en näve snö och stoppade i munnen och sa: -Mmmmmm!
Då utbrister Filippa: -Jippa det har ramlat ner socker och sprang ut och tog lite "socker" på fingret och smakade...... Mä de är ju snö!?!

Hon trodde nog att det var något väldans gott när Adam sprang ut och åt!!!