Filippa var överlycklig för att jag målat en koja till henne. Under alla nymålade plank hittade hon sin koja, vilket resulterade i lita färg på olika ställen på kroppen.

När hon var nöjd med att leka tog hon en glass och satte sig på en stol i skuggan av ett träd och övervakade vårt arbete!


Vår övervakare.


Flip med glass!
Idag har jag jobbat mellan 8-17. Kom hem åt mat, badade en snabbis i poolen med Filippa (Adam vill bara vara inne och titta på TV). Sedan drog jag ut i garaget med målarpenseln i högsta hugg och har stått och målat panel fram till nu, 22.30. Nu blir det duschen och snarklådan. Imorgon skall jag upp för att måla igen, innan jag börjar jobbet 10.30. Det blir såååå fint!
Övernatningen gick super! Adam var nöjd och stolt när han kom hem på morgonen.
Idag kom Adam och Linus överens om att Adam skall sova över hemma hos Linus. Det är första övernattningen hos en kompis. Blir spännande att se om han klarar av en hel natt borta. Svårast för mamma!


Julafton i år! Så söt så.
Nu äntligen så tar vi oss an huset. Byta panel, färg och fönster. Men bara på framsidan. Någonstans måste man börja. Så idag har jag och barnen fullt upp. Färg och penslar skall inhandlas,  virket får vi hemkört idag.

Just nu sitter jag och väntar på sotar´n. Det är allt en fruktansvärd tid att komma 07.15 på min semesterdag!!!!!

Här kommer en bild på huset innan förvandlingen!

Nu är det klappat och klart! Den 10:e juli väntar vår familj tillökning, för då kommer Harry till oss. Vår alldeles egna trasdocka (Ragdoll).Harrys mamma i samma färger som Harry kommer att få!
I förrgår var vi till stan på Blomsterlandet för att handla lite nya krukor och krafs. Genom en av gångarna kom en äldre dam åkandes på en permobil. Adam skiner upp som en sol och rusar fram och säger: Men tjenare vad åker du för nåt coolt??? Damen tar det väldigt bra och visar Adam allt. Efteråt ville han också ha ett sånt häftigt åkdon..........
Linslusen, Filippa!
 Adam på crossen som han vill sälja för den går så j-vla fort!!!!
Hejsan

Här är det tänkt att jag skall dela med mig av vad mina barn gör och säger. Vad vi som familj håller på med och lita vardags-sysslor.