Våren har satt fart

0kommentarer

Här har våren kommit med stormkliv. Utanför jobbet blommar krokusen i mängder. 



Torsdag och fredag var det kurs i Stockholm. Radisson SAS i Solna blev det. Mycket mat, vin och kunskap. En otroligt givande kurs. 
På fredagskvällen innan hemfärd blev det sushi. Otroligt mycket gott men lite för mycket konstigt. Vatten i mängder sen somnade jag på tåget hem. Hemma i Forshaga 22.30 och störtade i säng. 

Lördagen var det obligatorisk ridning för Filippa. Resten av dagen ägnades åt grillning och undanplockning av vinterutrustning så som spadar, åklappar, skidor, pjäxor och allt annat man kan tänka sig. 

När vintern var undanplockad så åkte ett säkert vårtecken fram, studsmattan. Sen blev det att sitta i solens strålar med första kaffekoppen på altanen och titta på barnen när de hoppade. 

Hela söndagen ägnades åt att vara på handbollscup med sonen. Här står han i mål och motstådarlaget fick två straffar. Den ena släppte han in, den andre räddade han. Han är allt bra duktig. Det är bara att hoppas på att han vill fortsätta till hösten. När cupen var över var det bara att byta sporthallen mot ishallen där Filippas hockeyträning började.  


Nu så ligger vi alla och är trötta efter en intensiv helg. Det är tur det är vardag imorgon med lite lugn och ro. 

Ja, för att inte glömma så har jag haft en het man hemma hela helgen. Han har drabbats av en mancold, värsta sorten! Men nu är han tillbaka på 08-mark. 

Kommentera

Publiceras ej