På bättringsvägen

2kommentarer

Febern rusade på Filippa och nådde kulmen med hela 40.9 innan den började dala och ge med sig. Natten mellan lördag och söndag var första natten hon sov hela natten. Men så fort hon vaknade grät hon för smärtan i benet. Hela söndagen höll smärtan i sig.

Det är allt typiskt nu när man ska börja jobba tänkte jag att man får vara hemma med en liten tjej som knappt kan gå. Natten till idag sov hon också hela dagen och hon fick välja själv imorse om hon orkade med att leka på fritids med sitt onda ben eller inte.

Svaret var givet, hon skulle till fritids! Basta!

Hon fick med sig Alvedon ifall smärtan skulle bli olidlig, vilken hon även tagit på fritids idag. Men för övrigt verkar dagen ha gått över förväntan. Får vänta och se hur natten blir nu när hon lekt en hel dag. Kanske får jätteont inatt.

Just nu är hon med farfar och farmor på en tur till Skåre för att hälsa på bekanta som har en son som är ett år yngre än Filippa. Adam han ligger i sängen klar för kvällen och maken är ute på lite uppdrag. 

Har helt enkelt lite ensamtid just nu.


Storebror, håll mig i handen!

2 kommentarer

Catarina

14 Aug 2012 21:13

Stackars Filippa! Jag hoppas verkligen att det ger sig snart. Det är jobbigt när dom vill så mycket och får jobbigt sen. Hoppas hon får sova i natt! Ja du oxå ;)

Vi mammor behöver lite egentid emellanåt och "andas" lite ;)
Håller tummarna för Filippa <3

Kram Catarina

ps. vore kul om vi hann ses snart.

Catarina

14 Aug 2012 21:14

Glömde!!! Underbart foto på barnen! Så härliga barn du har Helena! Du kan vara stolt!
Kramizz

Kommentera

Publiceras ej