Mega gott

0kommentarer

Sovit som en kratta inatt. Jag och barnen tillsammans i dubbelsängen i ett stekhett sovrum. Var säkert 26, 27 grader inatt. Kvällssolen värmer upp bra! Även barnen har snurrat runt av värmen. Detta resulterade i att vi var dödströtta imorse. Hela dagen har varit seg.

När jag väl hämtade barnen på dagis så åkte vi och beställde pizza. Därefter introducerade jag Forshagas godisaffär för dom. Mega Gott. Gissa om de var exalterade att få se så mycket godis på ett och samma ställe i Forshaga. Vi handlar sällan godis på annat ställe än Ica. Mega gott har "roligt" godis.

Så nu har vi ätit pizza, barnen äter godis just nu och sen ska vi krypa upp i sängen och mysa till film och sagor. En riktigt slapp fredag blir det.


Adam njuter av godis.


Filippa smaskar sockervadd.

Det häftigaste var att välja varsin hink med sockervadd. Sen valde de varsin klubba att doppa i pulver, tuggummi och godisspray.

Tandhygienistens barn har inga tänder........ett nytt ordspråk att tillämpa........

Men vem säger att det bara är lördagar det är godisdag. Men det viktigaste av allt. De får äta allt godis på en gång sedan borstar vi tänderna ikväll. Inget småätande över hela dagen. Det är däremot farligt.

Kommentera

Publiceras ej