Semesterns sista helg

0kommentarer

I fredags så var vi bjudna ner till svärföräldrarna på plockmat och lite vin. Så underbart gott och trevligt. Mysigt att sitta ute till 12 på natten i linne och shorts och kunna gå hem när mörkret faller utan att frysa. 



Själv bidrog jag med ett pull-apart-bröd. Jäklar i min lilla låda så gott. 

Sen kom lördagen och det var nog nästan årets varmaste dag. Innetemperaturen nådde upp till 29 grader, 32,9 i skuggan ute och 27 grader i poolen. Det svalkade knappt att bada. 

Vi hade ställt till med grill- och poolparty på eftermiddagen. Så det gällde att svalka sig i poolen varvat med förberedelser för kvällen. Totalt blev vi tolv vuxna och nio barn. Poolen och altanen var fylld till bristningsgränsen. Men så trevligt vi hade det. 


Vid tretiden på natten, lagom till att ljuset började återkomma kröp vi ner i våra sängar och lyssnade på åskan som rullade in på avstånd. Ögonen föll igen till ljudet av regnet som drog igång. 

Nu sitter vi på den städade altanen och det syns inte ett spår av festen. I eftermiddag blir det en fika hos ett par bekanta. Sen blir det till att slappa resten av söndagen. Nu är jag inne på min sista veckas semester. På fredag drar det igång igen. Upp kl 06.00. 

Kommentera

Publiceras ej