Julafton

0kommentarer

Två morgonpigga barn som upptäckt paketen under granen. Vi blev väckta strax efter sju på morgonen av en tjej som var väldigt ivrig.
 
Pengar i massor...
 
En nöjd pojke.
 
Och en nöjd tjej.
 
Sen åt vi frukost hemma hos oss tillsammans med farfar och farmor. När dom kom så hade de med sig lite paket som Tomten lämnat av hemma hos dom. Barnen jublade. Lyckan var total.
 
Sen bar det av ner till farfar och farmor för julmat i stora lass. Där låg det kvar några paket som farfar och farmor inte orkat bära med sig upp till oss vid frukosten. Ännu mera glädje och paket.
 
 
 
 
 
Hörlurarna var uppskattade. Det poppades hög musik.
 
Vår vackra sessa så nöjd, så nöjd.
 
Grabben med stort G knäckte både nötter och fingrar. Fick en blodblåsa på köpet.
 
Vår finaste prins. Snäll som få!
 
När maten var intagen så kom det klassiska Kalle Anka. Nötter och godis och mys!
 
Efter Kalle Anka så dök Tomten upp med bjällra i mörkret. För mörkt det var det. Regn och blåst. Stackars Tomten! Tomten var gammal och krum och pratade om Dag-Otto. Tolv renar hade han också, inte alls nio som i sagorna. Men vad gör väl det när Tomten ändå kom gående. Tack snäll Tomten som kom till oss!
 
Ännu en gång blev det fler leksaker att leka med. I hallen fick de hållas då det var flygande objekt som susade genom luften. 
 
Helikoptrar och bollar susade genom hallen och kraschade ett flertal gånger.
 
Mätta, nöjda och trötta föräldrar till lyckliga, glada och snälla barn.
 
Kvällen led mot sitt slut och ljusens tid var över. Nu går vi ett nytt år till mötes och sen börjar vi längta efter våren. Ja tro det eller ej. Men ska vintern vara så här då kan jag lika gärna vänta och längta efter våren. Annars är det årets värsta årstid.
 
God Jul till er alla från oss alla!
 

Kommentera

Publiceras ej