Tusenfryd

0kommentarer

Den hemliga resan startade imorse efter frukost. I bilen spelades det spel och tjattrades glatt. När vi kom in i Norge så tog vi ut lite pengar som barnen fick kolla in. Filippa tyckte att deras pengar luktar precis som våra. Adam höll upp sedeln mot fönstret och utbrast. Dom (norrmännen) har också kommit på vattenstämpeln!!?!

Vidare vi for och till sist passerade vi Tusenfryd längs vägen. Nöjesfält i Norge. Barnen bönade och bad att vi kunde väl stanna till där på vägen. -Vi har inte åkt karuseller på över två år, utbrister Adam. Men vi sa NEJ, vi ska till skogen och plocka svamp. Sura miner under parkering och första biten som gicks till fots.

Men sen när vi stod framför entrén så sken de upp. Vi har vandrat runt, åkt karusell efter karusell. Varit glada hela dagen och sams. Till slut mådde föräldrarna illa och barnen blev trötta. Efter åtta timmar klev vi ut från nöjesfältet igen. Satte oss i bilen och drog iväg till Gardermoen för att ta in på hotell. Barnen tvärslocknade i bilen. Imorgon bär det av hemåt!

Kommentera

Publiceras ej