Inskolning på fritids

0kommentarer

I dagarna tre har det inskolatspå dagis. Måndag hälsade vi på i två timmar. Tisdag var vi där mellan nio och ett, åt lunch och fick med en ny klasskompis hem.

Idag onsdag börjades dagen med att Filippa utbrister: "Men mamma! Måste du ha dom där fula strumporna på dig!?!?! Kan du inte byta!?" Oj, oj, oj var ska detta sluta. Hon är sex år och börjar redan ha åsikter om hur jag klär mig! ;-P (Kan tilllägga att det var sådana där "ballerinastrumpor"). Idag var jag med i ungefär 1,5 timme innan Filippa sa: "Nu får du gå, mamma"

Jag åkte hem och jag uträttade massa saker som skulle göras nu när semestern lider mot sitt slut, fikade med en kompis och jag och Adam åt myslunch ihop. Han fick välja fritt och valde friterade räkor, ris och sötsur sås.

Åkte tillbaka till skolan klockan tre och hämtade Filippa. Dagen hade gått hur bra som helst, massa nya kompisar och hon kom överens med en annan ny klasskompis att de skulle leka torsdag eller fredag.

Nu i helgen måste det införskaffas lite saker inför skolstart. Sen på måndag börjar jag jobba och då rullar fritids på. Sen börjar skolan den 22 augusti!


Vår STORA tjej som ääääntligeeeeen har fått börja på skolan!

Kommentera

Publiceras ej