Hemma igen!

1kommentarer

Nu är jag åter på Värmländsk mark.

Jönköping var riktigt fint men består av hur många kyrkor som helst och ett pappersbruk. Vilken annan stad har ett pappersbruk i centrum!?!?!

Vi fick frågan på vilket hotell vi bodde! Det bredvid kyrkan svarade vi! Hehe, vilken kyrka frågade de andra. Ja jisses. Inte lätt att veta. Den med ett torn och ett kors högst upp. :S

Igår så hade vi möte på skolan i Jönköping i sex timmar.  :tired: Men vad intressant och givande detta var. Det har nog rätat ut alla frågetecken och klarnat upp synen en hel del. Känns ännu mer hanterbart nu. På måndag så skall instruktionsvideon framställas. Då har jag föreläsning mellan 8.30-17.00, direkt efter detta så skall vi möta upp producenten för att sätta igång.

Iiiiiih! Vad spännande.

Igår kväll i Jönköping var vi bjudna på middag alla vi som åker tillsammans till Nkinga. Det känns som om vi är ett superdupertrevligt gäng. Vi hade sååå roligt. Totalt är vi sju stycken som sluter samman på Arlanda. Då har två redan åkt tidigare.

1 kommentarer

Terese

18 Jan 2011 23:19

Hehe...ja Jönköping är väl lite känt för alla sina kyrkor, en riktigt religös stad verkar det vara (har de inte bibelskola där också?)



Så himla spännande med afrikaresan, lite avundsjuk faktiskt. Ett minne för livet kommer det ju definitivt vara! Skönt att "gänget" verkar bra också, det gör mycket.



Kram

Kommentera

Publiceras ej