Disco och hästar

1kommentarer

Idag var det disco för förskolan, ettan, tvåan och trean nere i folkets hus. Adam var väl inte speciellt sugen på detta. Men skulle gå för att Anton i klassen skulle. Han ville först att jag skulle stanna kvar utanför, men väl där nere så var det inga problem att lämna honom. Han var jättestolt när han gick in och betalade inträde och hade med sig egna pengar att handla för.


Tiden går alldeles för fort. Jätte kul att det utvecklas, men sorgligt! Vill ha barnen små lite längre.

Under tiden Adam var på disco så tog vi en promenad med Filippa bort till hästarna som står en bit härifrån. Tog med kameran för att testa att ta några kort för att försöka hålla allt färskt i minnet efter att vi var på fotokurs. Inte lätt med alla manuella rattar hit och dit.


Filippa med påsen full i morötter och knäckebröd.


Här bor vi!


En kvist med blad.


En väldigt ljus bild, men fin ändå!


Vi närmar oss hästarna och Filippa får se att dom är kvar ute.


Mata stor häst...


...mata liten häst.


Mata två samtidigt.


Eller bara en åt gången.
Här kan Filippa bli kvar i evigheter. Måste tjata många gånger för att få börja gå hem igen.


Bus med pappa på vägen hem.


Skoj.


Gjort höstfint vid entren. Börjar få riktiga höstkänslor nu. Jag ÄLSKAR hösten. En härligt, mysig tid där man får mysa till det med tända ljus, filtar, böcker, soffa och film.

Hämtade hem Adam efter två timmar. Han var genomsvettig när jag hämtade honom. Frågade honom om han dansat? -Ja, lite. Har du dansat med någon tjej? -Nähäädu! Ja, se killar, de är så rädda för tjejbaciller. Men innan vi kunde gå skulle han bara köpa en ny dricka till en tjej eftersom någon hade tagit hennes. Det är en äkta gentleman, en fin pojke med hjärtat på rätta stället.

1 kommentarer

hära

17 Sep 2010 22:59

Å fy vad fint allting helena!

Speciellt fint att han skulle köpa en ny dricka åt tjejen! Då smälter ju hjärtat :)

Kommentera

Publiceras ej