Plugg

0kommentarer

Tog en paus från pluggandet för att uppdatera bloggen och dricka kaffe. Har 14 arbeten att läsa igenom, alla på ca 8-10 sidor. Seminarium imorgon och på torsdag. Då ska man vara vaken, uppmärksam och aktiv genom att ställa en massa frågor till de som gjort arbetet om man vill ha bra betyg. Så det gäller att pumpa kaffe, sova bra inatt och vara påläst på varje arbete.



Moroten till att plugga är ju betygen.

Får vi tid över någon dag under veckan när vi är på universitetet så skall även resan till Afrika bokas. Det blev lite mer och jobbigare runt detta med Afrika än jag räknat med. Vi måste ner till Jönköping på möte, till infektion för massa medikamenter, måste göra flera timmars kalibrering tillsammans på universitetet så att vi registrerar plack lika. Sen skall vi även "tigga" till oss massa tandborstar som skall delas ut till barnen. Sen har jag fem stipendier som skall sökas. Har redan skickat in ett. Kan man så vore det bra med lite bidrag till resan. Det kommer att kosta en hel del att resa dit. Väl på plats finns det inget att bränna pengar på.

Vi är dock lite sugna på att resa hem via Kilimanjaro. Vi får se hur snabbt vi får ihop all fakta/registrering av plack som behövs och hur många dagar som blir över. Sen kan vi inte komma hem för sent heller. Den sista praktiken drar igång direkt vi kommer hem till Sverige.

Nu är kaffet slut. Nu skall jag dyka ner i pluggträsket igen.

TJING!

Kommentera

Publiceras ej