Det lilla äcklet.

0kommentarer

Ja då sitter man här igen. Med det lilla äcklet på besök. Var i hela friden hade han gömt sig. Inte på övervåningen i alla fall. För där städade jag med klorin så att det luktade badhus här hemma. Varenda vrå, varenda skrymsle fick sig en omgång med klorintrasan.

Aha, det måste ha varit på nedervåningen. Men hur som helst har han hoppat på Adam igen. Bara så där! Lämnade honom ifred i 55 timmar sen så var det dax igen.
Efter fredagsmyset hos Conny och Anita (förlåt, han hade ju varit spyfri i 48 timmar), kom vi hem och kröp ner gemensamt i dubbelsängen för att mysa. Alla sova tillsammans. Gött?? INTE!!!!!!! Mysigt? INTE direkt!!!

00.30 hostar Adam till, jag hinner precis vakna och resa mig på armbågarna..........men TJOOHOOOO vilken sprutspya han la av. Rakt i håret, rakt in i örat, det rann nerför kinden och droppade på hakan........Vad hände????? Jisses innan jag vaknade till liv i hjärnan. Hade jag inte hunnit resa mig upp hade jag legat helt dränkt under spyor.

Upp ur sängen, slet upp Adam, rusade ner, slog på duschen och duschade av mig och Adam. Slängde in Adam i sin säng, rusade upp nyduschad och naken. Slet upp Filippa ur sängen, hon hade enbart fått några stänk av spyan på ryggen. Drop av henne nattkläderna och bar ner nenne i sin säng. Upp igen och slet ur alla sängkläder som var indränkta i spyor, ner satte på en 60-tvätt.......OJ, Just det, jag var ju naken......springer upp och sätter på t-shirt och trosor. Ner för trapporna igen och fram med handspriten.

Så nu sitter jag här vid datorn, klockan är 01.15 just nu. Jag är nyduschad men känner mig inte ren. Har spritat örat, nacken, kinden och runt hela munnen och näsan. Båda händerna och båda armarna, långt ovanför armbågarna. Ände känner jag lukten av det lilla äcklet. Det biter sig in, sitter fast.....BLÄ!

Är detta det stora eldprovet!?!?! Drabbas inte jag av magsjuka nu, när någon bokstavligt talat placerade det i munnen på mig, kommer jag aldrig att drabbas. Då kan vi nog en gång för alla konstatera att jag förmodligen är immun! Men det återkommer jag om senare.

Kommentera

Publiceras ej