Slapparlördag och formatering

1kommentarer

Idag har inget vettigt skett här hemma. Vi har slappat oss igenom hela dagen. Jag har inte ens lämnat hemmet. Var ut med soporna en gång. Det var all luft jag fått under dagen. Det var evigheter sedan jag gick upp en lördag och hade "inget" att göra. Inget krav på plugg, inget arbete att skicka in, inget "något".

Till en början var det skönt, gött, slappt, underbart. Men vid två började nerverna att spela mig spratt, kan vara alla koppar kaffe. Vankade runt här hemma och kollade ut genom varenda fönster. Lovar att man kan se näsavtryck på varenda ruta här hemma. Och i mitt stills sinne, nä i mitt illa sinne så tänkte jag. "Hur i hela friden ska jag klara av att inte plugga?" Vad gör man med alla timmar man får över. Paralycerad av mitt "icke-vetande-om-vad-man-gör-med-tiden-man-får-över" kom jag mig inte för att göra något vettigt. Till slut slog jag och Henrik våra kloka huvuden ihop och formaterade om datorn istället.

Nu har man duschat, barnen ligger i sina sängar, smuttar på ett glas rött och laddar för att krypa upp i soffan och se en skräckfilm. Haha, det är inte barnen som smuttar på ett glas rött utan Mammi och Pappi!

Filmen vi skall se heter Orphan



Efter att Kate och John Coleman förlorat sitt lilla barn bestämmer de sig för att adoptera en 9-årig flicka som inte är i närheten av att vara så oskyldig som hon först verkar.

TJING!

1 kommentarer

Terese

18 Dec 2010 22:32

Jag som älskar skräckisar har naturligtvis sett den filmen. Lite obehaglig så, tycker jag alltid när det är barn med!



Skönt med en slappardag, det behöver man nog ibland även om det kryper i kroppen på en :-) Om du vill ha någonting att göra, aldrig få lugn och ro kan ni ju alltid skaffa ett barn till, era är ju ganska stora nu...haha :-D



Ha en trevlig kväll!

Kommentera

Publiceras ej