Elektronisk julhälsning

1kommentarer

Den här julhälsningen har jag nu gjort tre år på raken. Den är alltid lika rolig att genomföra och jag tror att den många gånger är mer uppskattad än julkort i papper.

Den är ett miljövänligt och billigt alternativ. De pengar man spar kan man alltid skänka till något välgörande istället. Då har man gjort tre goda gärningar på en gång. Sparat pengar, varit miljövänlig och bidragit till något gott. Alla goda ting är tre sägs det.

Så varsågoda. Här är en jul hälsning från familjen Haltorp:

Tryck här!

1 kommentarer

Terese

16 Dec 2010 12:21

Hihi...en sådan elektonisk julhälsning har vi också skickat något år. I år kommer vi inte skicka några julkort alls, det får bli sms, telefon och mejl istället. Blir ju så himla dyrt också med alla julkort plus frimärken. Man skulle göra som Niklas arbetskamrat har gjort. Inga julkort, utan julhälsningar på annat sätt istället och de där pengarna som skulle ha gått till julkort har han istället skänkt till stadsmissionen (eller vad det nu var)



Tack för din kommentar förresten. Kul å höra att du tyckte jag strålade :-D Alltid roligt å få höra sånt när man inte alls känner sig så. Det behöver inte se lika bedrövligt ut som man känner sig alltså :-)



Ha en bra dag!



Kram

Kommentera

Publiceras ej